Vores TopTutors

Mød vores TopTutors

 • Tutor Sarah underviser i sprogfag, som tysk, engelsk, fransk, spansk og farsi, men samtidig underviser hun også i diverse økonomiske fag fra CBS, som mikroøkonomi, makroøkonomi og regnskab.

  Sarah

  Sarah har en kæmpe passion for sprog og kommunikation, som hun godt vil dele med dig! Sarah underviser både i sprog som tysk, engelsk, fransk, spansk og farsi, men også i erhvervsøkonomiske fag på universitetet. Hun har i de sidste 10 år boet i mere end fem forskellige lande, hvor hun har oplevet værdien i at kunne tale flere sprog. Til dagligt læser Sarah en kandidat i Business, Language and Culture på Copenhagen Business School.

 • TopTutor Andreas studerer matematik og økonomi på Københavns universitet. Han hjælper i fag, som matematik, ervhervsøkonomi, fysik og kemi.

  Andreas

  Andreas studerer Matematik og Økonomi på Københavns Universitet. Han er vild med sport, musik og selvfølgelig matematik. Andreas har altid gået op i, at der skal være en god balance mellem skole og sjov. På trods af at have gang i en masse afsluttede han STX med et snit på 12,2. Derfor tror Andreas på, at man med en god studieteknik kan arbejde mere effektivt og derved skabe tid til andre fritidsinteresser.

 • TopTutor Elise giver privatundervisning i matematik og naturvidenskabelige fag (Bioteknologi, kemi, idræt).

  Elise

  Elise elsker at lære nyt og lære fra sig. Hendes mål som TopTutor er at hjælpe andre elever, så de i sidste ende kan glædes ved selv at kunne løse opgaverne og forstå dem. Hun afsluttede gymnasiet i sommers med et gennemsnit på 11,8 og har gennem sin gymnasietid arbejdet i en lektiecafé. Elise har også været en del af Akademiet for Talentfulde Unge, hvor hun elskede at fordybe sig i matematik og naturvidenskab.

 • TopTutor Mads er erfaren underviser i matematik og kemi på gymnasieniveau, hvor han vil kunne give dig privatundervisning både fysisk og online.

  Mads

  Mads dimitterede fra bioteknologi-studieretningen med et gennemsnit på 12,4, og til sommer starter han på medicinstudiet. Mads har erfaring med at undervise i fagene matematik og kemi på gymnasiets lektiecafé og gennem privatundervisning. Han føler stor glæde i at hjælpe andre med at anskue undervisningsmaterialet fra nye vinkler, der gør det nemmere at forstå og huske. For Mads er der intet bedre end at opleve sine elever få aha-oplevelser på stribe.

 • Tutor Suhayla kan hjælpe dig med lektierne i kemi og spansk. Hun er super skarp og læser medicin på KU.

  Suhayla

  Suhayla har gennem hele sin skolegang haft en stor kærlighed til faget kemi, og hun har altid været den man kommer til, når man har brug for hjælp i faget. Det ønsker hun at videregive til andre, der har brug for samme hjælp. Hun hjælper dig også gerne med at lære spansk, da hun har rødder i Spanien og er flydende i sproget. Suhayla blev student i sommers med et gennemsnit på 11,3, og i dag læser hun medicin på Københavns Universitet.

 • Jonas er topstudent og læser International Business på Copenhagen Business School (CBS). Han hjælper i fag, som virksomhedsøkonomi, afsætning og engelsk.

  Jonas

  Jonas studerer i øjeblikket en bachelor i International Business på Copenhagen Business School (CBS). Før CBS læste Jonas på handelsgymnasiet (HHX), hvor han dimitterede med skolens højeste gennemsnit på 12,1. Jonas har altid haft en passion for at lære fra sig - han tror på, at man med den rette indstilling og engagement kan opnå præcis de resultater, som man ønsker.

 • TopTutor Ilmisar der læser erhvervsøkonomi på CBS og underviser på folkeskole-, gymnasie og universitetsniveau i fag, som afsætning, finansiering, mikroøkonomi og virksomhedsøkonomi.

  Ilmisar

  Ilmisar brænder for sit studie på Copenhagen Business School, hvor han læser erhvervsøkonomi. Det har altid været Ilmisars passion at formidle lærestoffet til andre medstuderende, om det så er på folkeskole-, gymnasie- eller universitetsniveau. Han underviser primært i økonomiske fag, hvor han lærer fra sig på en nem og overskuelig måde. Ilmisar tror stærkt på mantraet, der typisk høres i træningsverdenen: har du viljen, har jeg planen.

 • Tutor Fatima studerer HA i Europæisk Business på CBS og underviser i matematik på gymnasiet

  Fatima

  Fatima studerer Erhvervsøkonomi i Europæisk Business og er særligt dygtig til at styrke de elever, som har svært ved det faglige. Hun underviser i matematik på gymnasieniveau, hvor hun især kan hjælpe med at finde hoved og hale i CAS-værkøjet TI-Nspire. Fatima er utrolig rar, flittig og pædagogisk, og hun vil altid give en ekstra skalle for, at du bliver fortrolig med dit pensum.

 • Få lektiehjælp af Kasper der kan hjælpe dig med HHX eller CBS fag

  Kasper

  Kasper er især passioneret for regnskab og finansiering. Han har altid haft en interesse for de merkantile fag og afsluttede den merkantile studentereksamen (HHX) med et gennemsnit på 11,6 og tog direkte videre på HA Almen ved Copenhagen Business School. Kasper driver også sin egen virksomhed, hvor han både står for kundebetjening og regnskaberne. Kaspers mål er simpelt: ”Jeg ønsker at give dig forståelsen og værktøjerne til at klare dig godt igennem fagene."

 • Tutor Isabel hjælper med lektierne i biologi. Hun er især stærk med børn der har specielle faglige udfordringer

  Isabel

  Isabel brænder for biologi, men elsker at arbejde på tværs af fagene. Hun har tidligere arbejdet som lektiehjælper for elever med specielle faglige udfordringer, og hun drager derfor også stor glæde af at involvere illustrationer og analogier i sin undervisning. I sommers afsluttede Isabel gymnasiet med et snit på 11.6, hvorefter hun tog et lynkursus i Kemi A, som hun afsluttede med 12 til både den mundtlige og skriftlige eksamen. Nu læser Isabel medicin på Københavns Universitet.

 • Tutor Omar der læser erhvervsøkonomi på CBS og underviser på folkeskole-, gymnasie og universitetsniveau i fag, som afsætning, finansiering, mikroøkonomi og virksomhedsøkonomi.

  Omar

  Omar brænder for at undervise og hjælpe andre med at klare sig bedst muligt til eksamen. Han har tidligere hjulpet mange venner og bekendte med at forstå og løse svære opgaver. Til dagligt læser Omar HA Almen på CBS, da han har en stor interesse for økonomi, finansiering og regnskab. Som TopTutor er Omar utrolig dygtig, grundig, og effektiv til at undervise. Han gør altid sit bedste for, at du får opfyldt dine faglige mål.

 • Sayed underviser i fag fra DTU, hvor han læser til kemiingeniør. Hans stærkeste fag er fysik, kemi, matematik og biologi i gymnasiet og universitet

  Sayed

  Hvis du har svært ved kemi, så er du kommet til den rette tutor! Til dagligt læser Sayed til kemiingeniør på Danmarks Tekniske Universitet, og han hjælper med fag som fysik, kemi, matematik og biologi på både gymnasie- og universitetsniveau. Han har tidligere været mentor på sit gymnasium, hvor han havde ansvaret for flere elever, både som vejleder og gennem undervisning inden for forskellige fag.

 • Sofie er tutor i de naturvidenskabelige fag, som biologi, kemi, fysik og matematik for folkeskole- og gymnasieelever

  Sofie

  Sofie vil gerne gøre en forskel ved at sprede glæden for naturvidenskabelige fag hos andre elever, og hun vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive endnu stærkere i disse fag. Sofie er elev på Akademiet for Talentfulde Unge, der har givet hende mange faglige og sociale kompetencer, som kommer hende til gode, når hun lærer fra sig. Generelt beundrer Sofie folk med mod på at udfordre sig selv fagligt. Derfor vil hun gerne være med til at gøre en forskel for dem, der trods faglige besværligheder bestræber sig på at lære nyt.

 • Jonathan underviser i naturfag, som matematik og biologi. Han læser Molekylær Biomedicin på KU.

  Jonathan

  Jonathan afsluttede gymnasiet med et gennemsnit på 11,9, og i dag læser han Molekylær Biomedicin på Københavns Universitet. Han har altid interesseret sig meget for naturfag, kultur, sprog og grammatik. Jonathan elsker at lære fra sig inden for fagområder, som han virkelig brænder for og er passioneret omkring.

 • TopTutor Mageska underviser og hjælper andre på både et fagigt og personligt niveau. Hun læser selv Biomedicin på SDU.

  Mageska

  Mageska studerer Biomedicin på Syddansk Universitet. Hun er rigtig glad for at undervise og nyder at kunne hjælpe andre på et fagligt og personligt niveau. Mageska er rigtig god til at forklare materialet på en nem og overskuelig måde gennem brugen af illustrationer, tabeller, skemaer mv. Hun mener, at en god underviser skal være positiv, imødekommende og forstående. Mageska går op i at forstå elevens synspunkt, så undervisningen bliver en god og lærerig oplevelse.

Vi er her for at hjælpe dig

local_phone

Spørgsmål? Ring til os

Vores kunderådgivere er her for at hjælpe dig. Giv os et kald, og vi vil besvare dine spørgsmål, så du kan få den hjælp, som du har brug for.

92 45 32 72

Få hjælp af en TopTutor

Udfyld vores kontaktformular, hvorefter en af vores kunderådgivere vil finde dig en tutor, der bedst kan dække dine undervisningsbehov.